joi, 5 iunie 2014

Ce importanta are aspectul fizic?

MARE!

O daaa... aspectul fizic are o importanta majora, fiind practic cartea noastra de vizita.
Felul in care aratam, ne machiem si ne imbracam, ne formeaza "imaginea" si determina in mod direct, felul in care ceilalti ne percep.

Poate e superficial, sau poate nu.. dar nr de kg, hainele, gentile, accesoriile, modul de a ne purta parul vorbesc lumii despre noi si pot sa creeze celorlati impresii favorabile sau.. mai putin favorabile.

De fapt, toate aceste elemente ar trebui sa lucreze pentru noi si nu contra noastra.
Frumusetea fizica inseamna inainte de toate ingrijire, si insemana, totodata, sa ti valorifici calitatile ( alea multe pe care le ai).
Scoate in evidenta ce ai bun si frumos: parul, ochii, talia, fundul,  picioarele. 
Nu, nu trebuie sa porti mini, tocuri de 20 si hiper-decolteu, trebuie sa ti identifici punctele forte si sa le evidentiezi ( discret).

In primul rand, pentru ca atunci cand esti well-dressed, cand simti tu ca iti sta bine cu ceva, ca ti se potriveste acea frizura, bluza, culoare, capeti incredere in tine. Si incredere in tine e lucru mare.

Avand incredere in tine, ai inevitabil o atitudine increzatoare si pozitiva.

Ce ne ajuta sa avem o infatisare placuta?

Sportul- sportul ar trebui sa fie sfant, pentru ca e SANATOS si pentru ca te transforma in bine ( fizic si psihic).
Da, e greu..si te oboseste. Dar fa-l! Alearga, lucreaza cu gantere, fa abdomene. Fa macar ca sa stii tu ca ai facut ceva pentru tine. Daca te apuci de sport ( si trebuie sa te apuci!) inarmeaza-te cu rabdare, multa!
Rezultatele vin cu timpul...

Hainele- Oooo...hainele reprezinta un limbaj instantaneu ( Miuccia Prada) si de sine statator. 
Simplu, felul in care te imbraci vorbeste despre gusturile tale, iti exprima personalitatea, poate capta admiratia celor din jur ( sau nu), indica unde lucrezi, care-ti este situatia financiara, gradul de
open minded, etc.

Imbraca-te bine, indiferent de cum arati. Fii atenta la materiale. Unele materiale transmit foarte multa feminatate. Foloseste-le!

Machiajul, frizura- astea iti pot accentua frumusetea sau te pot urati.

Te transforma amandoua, de asta cauta-ti o frizura buna si descopera secretele machajului ( umbre/ lumina, culorile potrivite, etc).

Bijuteriile. Femeile au un atuu imens, se pot impodobi ( si nu ca un pom de craciun). Descopera ce bijuterii ti se potrivesc( coliere masive, la baza gatului, cercei lungi/ bobite, inele mari ..sau baratari masive). Experimenteaza si foloseste te de bijuterii pentru a te infrumusetea. 
Unele au puterea de a ti induce o anumita stare mentala si te pot inspira, totodata, in procesul de creare a unei tinute. 

Culoarea rosie- Poarta rosu pe buze, pe unghii, la gat, pe maini. Alege o rochie rosie pentru ocaziile speciale.
Rosul, spre deosebire de oricare alta culoare, iti induce o anumita stare de spirit.
Nu poti sa porti rosu si sa nu ai o atitudine potrivita. 


Imaginea noastra depinde doar de noi si e responsabilitatea noastra sa ne placa ceea ce vedem in oglinda.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu